ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!

Ο λαός του Θρύλου τραγουδούσε ρυθμικά στη Λευκάδα μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου στο μπάσκετ Γυναικών "Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!" Σάμπως είναι απλά ένα σύνθημα; Όχι... Είναι η αλήθεια. Σας γλεντάει παντού ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος. Σε όλα τα ομαδικά αθλήματα βλέπετε την... πλάτη του! Σας "πονάει" πολύ, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάρτε το χαμπάρι!

Όταν οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί φωνάζουν ότι "κοκκίνησε ολόκληρη η Ελλάδα" δεν λένε ψέματα. Διότι τα νέα παιδιά δεν θα μπορούσαν να είναι με άλλη ομάδα, πέραν από εκείνη που σαρώνει τους τίτλους, που κατακτά διαρκώς τρόπαια, που προσφέρει παντού θέαμα. Την ομάδα που κυριαρχεί παντού!

Κι αυτό θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο ο Θρύλος θα σας "ΓΛΕΝΤΑ" και αυτό θα σας "πονά"! Καλύτερα, όμως, να συμβιβαστείτε με αυτό το γεγονός. Δεν το γλιτώνετε που δεν το γλιτώνετε, τουλάχιστον ας το συνειδητοποιήσετε για να μην σας πέφτει και τόσο... βαρύ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Μπλόκο" στο πούλμαν (video)

    Η αποστολή με τις Κυπελλούχες πέρασε από τη Βόνιτσα και οπαδοί του Θρύλου σταμάτησαν το λεωφορείο και αποθέωσαν τα κορίτσια για την κούπα στη Λευκάδα

  • Γλέντι στα αποδυτήρια!

    Γλέντι στα αποδυτήρια!

    Οι Κυπελλούχες Ελλάδας το πανηγύρισαν έξαλλα το πρώτο Κύπελλο. Και τώρα πρωτάθλημα!

  • "Είναι τρελός ο πρόεδρος"

    Αποθέωση για τον Μιχάλη Κουντούρη στη Λευκάδα. Θα τα σαρώσει όλα και φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ