ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φινάλε αήττητες

Φινάλε αήττητες

Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου. Στις 14:00 οι κοπέλες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν, ως φιλοξενούμενες στη Γλυφάδα, την Τερψιθέα για τη 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Με στόχο τη νίκη για το "18 στα 18" και για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για να πάρουν αήττητες το πρωτάθλημα.

Συν τοις άλλοις, το ματς αυτό θα είναι και μια καλή πρόβα ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα στη Λευκάδα. Σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ μέσω της πρώτης θέσης, αυτό το έχουν εξασφαλίσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη.

Με την τεχνικό του Θρύλου να τονίζει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ότι "Το τελευταίο παιχνίδι εδώ που φτάσαμε είναι μονόδρομος το αήττητο στην κανονική διάρκεια. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση ενόψει και του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Εκεί θα είναι δύσκολο το έργο μας. Είναι παιχνίδια νοκ άουτ και εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρώτη κούπα της χρονιάς".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θα το πάρουν αήττητες!

    Θα το πάρουν αήττητες!

    Οι κοπέλες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με "18 στα 18".

  • Παρά δύο... 100!

    Παρά δύο... 100!

    Εξαιρετικό μπάσκετ από τις "ερυθρόλευκες", νίκησαν 98-40 τον Ιπποκράτη Κω.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ