ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τιμωρία μιας αγωνιστικής!

Τιμωρία μιας αγωνιστικής!

Την περασμένη Κυριακή έγινε ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ, του... Φάρου του Κοντονή. Ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον Φάρο Κερατσινίου. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι κανονικά στην απονομή του τροπαίου. Μια ενέργεια η οποία, βάσει νόμων, έχει συνέπειες για τους "πράσινους". Εάν εφαρμοστούν δηλαδή... Εν προκειμένω, θα πρέπει να επέμβει ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ και να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Γιατί; Διότι βάση της νέας διάταξης του ειδικού Πειθαρχικού κώδικα που ψήφισε η Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το περασμένο καλοκαίρι (21/07/2015), οι "πράσινοι" θα πρέπει να τιμωρηθούν με βάση το άρθρο 65, παράγραφος 3Β.ε., το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "Εφόσον το πρόσωπο, στο οποίο έχει επιβληθεί, τελεσίδικα κατά την ως άνω υπό γ' περίπτωση, η ποινή της απαγόρευσης της εισόδου σε όλα τα γήπεδα, είναι μέλος του Δ.Σ. ΚΑΕ ή συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με την ΚΑΕ και δεν συμμορφώνεται με την εν λόγω απόφαση, αλλά εισέρχεται εντός των γηπέδων, επιβάλλεται στην ΚΑΕ με την οποία συνδέεται για κάθε παράνομη είσοδο αυτού εντός των γηπέδων, εκτός της πρώτης κατά χρονική σειρά, η ποινή του αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας, ανεξάρτητα από τυχόν άλλη ευθύνη αυτής".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν στο ΟΑΚΑ ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟ, ενώ ήταν και στην απονομή του Κυπέλλου! Και μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε.Α. (22/07/2015), υπήρξε ανάκληση μεταβίβασης μετοχών προς τον Μάνο Παπαδόπουλο. Κάτι που σημαίνει ότι ιδιοκτήτης παραμένει ο Γιαννακόπουλος, μετά την απόρριψη της αίτηση αναστολής από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε από τον Αθλητική Δικαστή, από την Αθλητική Δικαιοσύνη, να επέμβουν αυτεπάγγελτα και να επιβάλλουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις, δηλαδή "καμπάνα" μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τον ΠΑΟ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Στο εδώλιο ο Γιαννακόπουλος"

    Τη Δευτέρα 9 Μαΐου ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ στα ποινικά δικαστήρια, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

  • Κοντονή ο... Φάρος σου!

    Κοντονή ο... Φάρος σου!

    Στα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου, πωλητής φαίνεται ο ΠΑΟ, όχι η ΕΟΚ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ