ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν κουράστηκε...

Δεν κουράστηκε...

Είκοσι λεπτά ήταν αρκετά. Το πρώτο ημίχρονο. Διάστημα στο οποίο η Μπάμπεργκ "καθάρισε" το ματς στην έδρα της Χάγκεν (27-42) και έβαλε τις βάσεις για να πάρει τη νίκη. Η οποία ήταν αρκετά εύκολη, όπως... μαρτυρά και το τελικό σκορ.

Η προσεχής αντίπαλος του Θρύλου στο TOP-16 της Euroleague επικράτησε με 87-66 και έδειξε έτοιμη για το ματς με το Θρύλο, την προσεχή Πέμπτη (10/03). Η ομάδα του Τρινκέρι είχε από την αρχή τον έλεγχο του ματς και έδειξε να εκμεταλλεύεται την ανωτερότητά της. Η ήττα προ λίγων ημερών από την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, δεν την επηρέασε.

Διότι είχε από την αφετηρία του ματς το πάνω... χέρι και ποτέ δεν κοίταξε... πίσω, επιβάλλοντας το δικό της ρυθμό στο ματς, για να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης. Πολυφωνία στην επίθεση από την Μπρόσε, με τους Μέλι και Θάις να σημειώνουν από 15 πόντους, ενώ από 11 πέτυχαν οι Χέκμαν και Στάιγκερ.

Με αυτή τη νίκη, η Μπάμπεργκ έχει ρεκόρ στη μπασκετική Μπουντεσλίγκα 22 νίκες-2 ήττες σε 24 αναμετρήσεις και βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρέχοντας ένα σερί 15 νικών.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ