ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Ιπποκράτη το... φινάλε

Με Ιπποκράτη το... φινάλε

Τον Ιπποκράτη "φιλοξενεί" την Κυριακή στις 13:00, στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Ολυμπιακός για την 17η αγωνιστική. Πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας ματς, στην κανονική περίοδο. Οι "ερυθρόλευκες" θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία και να κάνουν το "17 στα 17". Διότι την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την Τερψιθέα, στο ΔΑΚ Γλυφάδας, αλλά θα είναι φιλοξενούμενες.

Δύο αναμετρήσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός έχει διπλό στόχο. Από τη μια να διευρύνει το αήττητό του σερί κι από την άλλη να αξιοποιήσει αυτά τα ματς ως δυνατά τεστ προετοιμασίας, ενόψει του Final-4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στη Λευκάδα.

Με την Ελένη Καπογιάννη να σχολιάζει μέσω του osfp.gr ότι "Είμαστε στην τελική ευθεία αφού απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ευελπιστούμε ότι θα κλείσουμε αήττητοι. Από κει και πέρα όλο μας το βάρος θα πέσει στο Final-4 του Κυπέλλου. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλό δρόμο, εύχομαι να είναι όλες υγιείς και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα ματς που κρίνουν τους τίτλους".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Παρά δύο... 100!

    Παρά δύο... 100!

    Εξαιρετικό μπάσκετ από τις "ερυθρόλευκες", νίκησαν 98-40 τον Ιπποκράτη Κω.

  • "Γλέντι" στην Πυλαία

    Νίκη με 17 πόντους για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και "16 στα 16".

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ