ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βρήκε λύσεις στην... Περιφέρεια

Βρήκε λύσεις στην... Περιφέρεια

Το νικηφόρο σερί του Θρύλου στη φετινή Basket League, το οποίο έχει ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε και στο ματς της Αμαλιάδας. Ο Ολυμπιακός νίκησε και τον Κόροιβο και συνεχίζει να οδηγεί την... κούρσα του φετινού πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Τζόνσον-Όντομ. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει για μια ακόμα φορά έναν νέο πρωταγωνιστή στο παρκέ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκείνος που στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα να έχει μπει... χαλαρά στο ματς, να την διακρίνει μια νωθρότητα σε άμυνα και επίθεση, έδωσε λύσεις. Ειδικά με τα τρίποντά του. Διότι στο πρώτο μισό του ματς είχε καταλυτική συμβολή στην ανατροπή του -8 (16-8 για τον Κόροιβο) στο 8’, για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο +10 λίγο αργότερα (22-32) στο 15’.

Οι βάσεις είχαν μπει με τον Ολυμπιακό να έχει βρει πλέον ρυθμό και να παίζει όπως αρέσκεται. Καλή άμυνα, περιορισμός των ελεύθερων σουτ από τον αντίπαλο και καλές επιλογές στην επίθεση και με τη διαφορά όλο και να μεγαλώνει, για να φτάσει το ημίχρονο στο +16 (31-46). Και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός δεν ξεκίνησε καλά το ματς, αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και έκανε αυτό που ξέρει καλά, άρχισε να "εκτελεί".

Όταν στο 21’ η διαφορά έφτασε στο +17 (31-48) και στο +18 (35-53) στο 24’, υπήρξε μια χαλάρωση. Λάθη στην άμυνα και όχι καθαρό μυαλό στην επίθεση, με τον Κόροιβο να ρισκάρει σε μερικά σουτ, ειδικά από μακριά. Σερί 12-6 και το σκορ έγινε 47-59. Σε εκείνο το σημείο μπήκε στην... εξίσωση και ο Στρόμπερι, το σκορ άνοιξε, ενώ στην τελευταία περίοδο οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου ανέλαβαν δράση και φτάσαμε σε ματς των 20 πόντων, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με 65-84. Μην ξεχάσουμε την καταλυτική συνδρομή του Οθέλο Χάντερ. Αθόρυβος μεν, πέτυχε 12 πόντους δε με 100% ποσοστά ευστοχίας, πήρε 7 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 31-46, 58-66, 65-84.

Δείτε ΕΔΩ το στατιστικό του ματς ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Ολυμπιακό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πολυτιμότερος ο Χάντερ

    Πολυτιμότερος ο Χάντερ

    Ο σέντερ του Ολυμπιακού ήταν... αθόρυβος, αλλά έκανε τη διαφορά στην Αμαλιάδα. Με δείκτη αξιολόγησης 21 σε 23:39.

  • "Μας ανάγκασαν να παίξουμε σκληρά!"

    Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ σχολίασε ότι ο Θρύλος χρειάστηκε να αγωνιστεί με μεγαλύτερη ενέργεια για να φτάσει στο "διπλό".

  • "Να μην έχουμε κενά διαστήματα"

    Ο κόουτς Σφαιρόπουλος εξήγησε ότι δεν πρέπει η ομάδα του χάνει ρυθμό, όπως και ότι πρέπει να έχει διάρκεια στην άμυνα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ