ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Περίεργα... πράγματα!

Περίεργα... πράγματα!

Δεν μας τα λέει καλά η ΚΕΔ, λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Οι διαιτητής βγήκαν, με την τριάδα των Πηλοΐδη, Κορομηλά και Παπαπέτρου να έχει μπροστά της το δύσκολο έργο να σφυρίξει σε αυτό το μεγάλο ματς που μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από καθοριστικό για το πλεονέκτημα της έδρας στην κανονική περίοδο.

Το θέμα, όμως, είναι ό,τι συνέβη πριν τη διαδικασία της κλήρωσης. Διότι υπήρξε μια λίστα διαιτητών που ήταν υποψήφια για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Εκτός έμεινε ο Γκόντας με το επιχείρημα ότι δεν είχε παιχνίδια, δεν είχε ρυθμό, μετά τη σιωπηλή του τιμωρία για το ματς Κηφισιά-Ολυμπιακός. Αλλά μόνο αυτός και για το ματς στο ΣΕΦ.

Διότι ορίστηκε τελικά να σφυρίξει στο ματς Καβάλα-Τρίκαλα. Εάν, λοιπόν, δεν έχει ρυθμό γιατί κάνει για ένα ματς και όχι για ένα άλλο. Ή μήπως γιατί στο ματς στο Ζηρίνειο έγιναν ορισμένα λάθη στο τέλος και για τις δύο ομάδες, αλλά γι’ αυτά που ήταν εις βάρος της Κηφισιάς υπήρξε θέμα και σιωπηρές τιμωρίες, ενώ γι’ αυτά εις βάρος του Ολυμπιακού, ούτε φωνή, ούτε... ακρόοαση!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η διαιτητική τριπλέτα με Αρκαδικό

    Η διαιτητική τριπλέτα με Αρκαδικό

    Έγιναν γνωστά τα ονόματα των τριών διαιτητών, οι οποίοι θα σφυρίξουν στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρκαδικό, στην Τρίπολη

  • Η τριπλέτα των

    Η τριπλέτα των "γκρι" στο ΣΕΦ

    Οι Πηλοΐδης, Κορομηλάς και Παπαπέτρου ορίστηκαν από την ΚΕΔ να διευθύνουν το δευτεριάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Basket League

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ