ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να φανώ αντάξιος..."

Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν αρκετά κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι και τις ανταποκρίσεις, όμως έκανε τις πρώτες του δηλώσεις...

Με τον ίδιο να τονίζει αρχικά πως "Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια. Είναι ώρα για δουλειά! Πρέπει να ξεκουραστώ, να προσαρμοστώ και από εκεί και πέρα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ήρθα για να πολεμήσω, να φανώ αντάξιος".

Σχετικά με την απόφασή του να επιλέξει το Θρύλο για να συνεχίσει την καριέρα του, εξήγησε ότι "Πάντα υπολογίζεις όλα τα δεδομένα, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην τελική σου απόφαση".

Λογικό να ερωτηθεί για την Μπαρτσελόνα και τη στάση των Καταλανών σε αυτή την ιστορία, σχολιάζοντας πως "Το μόνο που έχω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι πως απέδειξε πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και στο μπάσκετ! Σεβάστηκαν μια επιλογή μου, δεν το πήραν εγωιστικά το θέμα και δίδαξαν ήθος και αθλητισμό! Τους ευχαριστώ όλους".

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό κι αν θα είναι έτοιμος, αρκέστηκε να απαντήσει λακωνικά, αναφέροντας ότι "Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η στιγμή της υπογραφής του

    Η στιγμή της υπογραφής του "Παπ"

    Δείτε φωτογραφία από τη στιγμή που ο Κώστας Παπανικολάου βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του!

  • Πάτησε... Αθήνα ο

    Πάτησε... Αθήνα ο "Παπ"

    Έφτασε πριν από λίγα λεπτά στην Αθήνα ο Κώστας Παπανικολάου, ολοκληρώνοντας το ταξίδι που ξεκίνησε τα ξημερώματα από το Ντένβερ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ