ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ησύχασαν με Χάντερ

Ησύχασαν με Χάντερ

Όλα καλά τελικώς με τον Οθέλο Χάντερ, καθώς ο τραυματισμός του στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός.

Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη -όπως έδειξαν τα αποτέλεσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη- μια απλή εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χάσει κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Euroleague.

Ο Χάντερ θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόσο στο δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Ρόδο, όσο και σ' αυτό της ερχόμενης Παρασκευής με την Ζαλγκίρις στη Λιθουανία για την 4η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.

Ο βασικός σέντερ των "ερυθρόλευκων" ωστόσο, αναμένεται ν' αγωνιστεί με ειδικό νάρθηκα στο δάχτυλό του, κάτι που θ' αποφασιστεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού στην επανεξέταση που θα γίνει στον Χάντερ...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Χωρίς Χάντερ στη Ρόδο

    Χωρίς Χάντερ στη Ρόδο

    Ο Αμερικανός σέντερ δεν ακολούθησε την αποστολή του Θρύλου για το ματς με τον Κολοσσό

  • Έλειπε ο Χάντερ

    Έλειπε ο Χάντερ

    Ο Αμερικανός σέντερ δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Κολοσσό

  • Πρόβλημα με Χάντερ

    Πρόβλημα με Χάντερ

    Εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του χεριού του υπέστη ο σέντερ του Ολυμπιακού. Επέστρεψε μεν, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Και μετά το ματς πήγε στο νοσοκομείο.

  • Πετάει… φωτιές ο Οθέλο

    Πετάει… φωτιές ο Οθέλο

    Σε ένα ακόμα ματς που ο Χάντερ ήταν εξαιρετικός και ήταν MVP των "ερυθρολεύκων" ξανά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ