ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Κρατάμε την αντίδραση του 2ου μέρους"

Ήττα για τον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επισημαίνει μετά το ματς ότι "Είδαμε αυτό που όλοι γνωρίζουμε, πόσο δύσκολος είναι αυτός ο όμιλος. Η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Το παιχνίδι ξέφυγε από την αρχή και ένα μικρό ξέσπασμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δημιούργησε μια διαφορά, που έγινε μεγαλύτερη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Κάναμε μια υπερπροσπάθεια, αλλά δεν είχαμε το χρόνο. Δεν ήταν η εμφάνισή μας όπως έπρεπε, δεν είχαμε την ίδια ενέργεια και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έβαλαν πολλά σουτ, ενώ εμείς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πολλά λέι απ.

Ο εκνευρισμός που είχαμε είχε αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ και μετά να τρέχουμε να προλάβουμε. Κάναμε μία υπερπροσπάθεια. Κρατάμε μόνο την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μας αρέσει που χάνουμε, αλλά στο Top 16 πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως όταν κερδίζεις ένα εκτός έδρας ματς δεν είσαι η καλύτερη ομάδα και όταν χάνεις ένα εντός δεν έχει έρθει η καταστροφή. Πρέπει να παίζουμε όπως ξέρουμε στη συνέχεια για να ρεφάρουμε την ήττα".

Ο τεχνικός του Θρύλου έκανε ειδική αναφορά στους οπαδούς του Θρύλου, σχολιάζοντας πως "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμου που μας χειροκρότησε και στην κακή μας στιγμή. Ευχαριστούμε και για το χειροκρότημα στο τέλος γιατί είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να μας δίνει κουράγιο και στις κακές στιγμές για να πετύχουμε το στόχο μας".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ανεβαίνει ο Σφαιρόπουλος

    Ανεβαίνει ο Σφαιρόπουλος

    Ο κόουτς του Ολυμπιακού φτάνει τα 210 ματς στους πάγκους της μεγάλης κατηγορίας και πιάνει στην 21η θέση τον Κ. Πολίτη

  • Η σωστή νοοτροπία για την κορυφή!

    Η σωστή νοοτροπία για την κορυφή!

    Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού μετά το 25ο λεπτό, παρότι δεν ολοκληρώθηκε, δείχνει ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή για τα πάντα! Πώς έχει το σωστό χαρακτήρα γιατί δεν παρατάει ποτέ ένα ματς...

  • Πρόβλημα με Χάντερ

    Πρόβλημα με Χάντερ

    Εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του χεριού του υπέστη ο σέντερ του Ολυμπιακού. Επέστρεψε μεν, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Και μετά το ματς πήγε στο νοσοκομείο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ