ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Αφεντικό" στη Μόσχα

Μεγάλη νίκη για την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Οι Ρώσοι επικράτησαν 93-82 της Μπαρτσελόνα και έκαναν το "2 στα 2" στο γήπεδό του, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα. Η απουσία του Ντε Κολό δεν φάνηκε τελικά, με τον Χίγκινς να κάνει τη διαφορά με 20 πόντους, τον Τεόντοσιτς να σημειώνει 16 και τον Χάινς 12, αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι Καταλανοί ξεκίνησαν καλά το ματς, ήταν μπροστά στο σκορ στην πρώτη περίοδο (29-28), αλλά στη συνέχεια και για τα επόμενα δύο δεκάλεπτα δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό της ΤΣΣΚΑ, κάτι που μαρτυρά το επί μέρους σκορ από το 10ο έως το 30ό λεπτό (48-30 για τη ρωσική ομάδα). Πρώτος σκόρερ ο Ντόελμαν με 14 πόντους, καλή εμφάνιση από τον Περπέρογλου με 11.

Σημείο αναφορά τα ριμπάουντ με την ΤΣΣΚΑ να μαζεύει 32 με 8 επιθετικά, ενώ οι Καταλανοί είχα 21 με μόλις 5 επιθετικά. Κι αυτό τους στοίχησε, όπως είχε γίνει και με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα του TOP-16.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Γλεντάει" μία-μία τις Ισπανίδες

    Τεράστια νίκη στην πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης πέτυχε ο Θρύλος. Οι μάγκες του Πειραιά μετά την Μπαρτσελόνα κέρδισαν και την Λαμποράλ, με "όπλο" την άμυνα.

  • Προσκύνησε πάλι στον Πειραιά!

    Προσκύνησε πάλι στον Πειραιά!

    Ο Θρύλος νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα στο "καμίνι" του ΣΕΦ! Με "όπλα" την άμυνα, τα ριμπάουντ και τον πλουραλισμό στην επίθεση

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ