ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Με μεγάλη υπομονή"

Παιχνίδια με ομάδες που δεν σου γεμίζουν το... μάτι είναι τα πιο επικίνδυνα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ για το ευρύ κοινό. Όχι όμως για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο κόουτς του Θρύλου εξήγησε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πολλή υπομονή για να φτάσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο στόχο τους.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" ανέφερε ότι "Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είναι σημαντικό, γιατί ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως που μπορεί να μην έχει την εμπειρία άλλων ομάδων στην Ευρωλίγκα, όμως, πραγματικά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται είναι υψηλού επιπέδου. Είναι μία ομάδα που έχει ρόλους μέσα στο γήπεδο, έχει στόχους μέσα στο γήπεδο. Μία ομάδα που έχει ομοιογένεια και γι’ αυτό έχει περάσει στο Top 16 και έχει φέρει σε δύσκολη θέση πολλές μεγάλες ομάδες με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης στο Top 16 αλλά και στην πρώτη φάση μέσα στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και στη Μάλαγα όπου ηττήθηκε πολύ δύσκολα".

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος συνέχισε, λέγοντας πως "Ήδη εδώ και τρεις μέρες προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι, έχουμε επιστήσεις εγώ και οι συνεργάτες μου την προσοχή σε όλους τους παίκτες γιατί πραγματικά το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση από μέρους μας, θέλει πολύ μεγάλη υπομονή και πρέπει όλοι μαζί να λειτουργήσουμε με τον γνωστό τρόπο μας ούτως ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε την Μπάμπεργκ από τον προγραμματισμό της".

Παράλληλα, επισήμανε ότι "Είναι μία ομάδα που έχει τον σεβασμό μας και εκείνο που έχει σημασία για μας είναι να μπούμε με ίδια αποφασιστικότητα, με την  ίδια πνευματική ετοιμότητα για να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι περιμένουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο στο Top 16 και θέλουμε τον κόσμο μας να είναι ο 6ος παίκτης μας και να βοηθήσει την προσπάθεια των παικτών μας μέσα στο γήπεδο".

Στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δέχθηκε ερώτημα αναφορικά με την επάνοδο του Λοτζέσκι και σχολίασε ότι "Είμαστε εδώ για τη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα, δεν το ξέρουμε ακόμα πότε θα μπει ο Ματ".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Επόμενο θύμα: Μπάμπεργκ

    Επόμενο θύμα: Μπάμπεργκ

    Για το 3x3 στο Top-16 ο Θρύλος (15/01, 21:45 - LIVE στο redking.gr) κόντρα στους Γερμανούς

  • "Καλή άμυνα και... τρέξιμο"

    Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στα δύο στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στα ματς στο ΣΕΦ

  • "Να είμαστε σκληροί!"

    Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ εξήγησε ότι η Μπάμπεργκ είναι καλή ομάδα και πως σε τέτοια ματς, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

  • Μια

    Μια "ήσυχη" εβδομάδα

    Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπάμπεργκ συνεχίστηκε χωρίς νέα προβλήματα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ