ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έχουμε ένα βουνό μπροστά μας"

Απόλυτα ρεαλιστής σε σχέση με τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο 49χρονος Ιταλός προπονητής της Μπάμπεργκ, με την οποία κοντράρεται ο Θρύλος στο ΣΕΦ την προσεχή Παρασκευή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague, επεσήμανε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, ενώ παράλληλα διαθέτουν και το επιθετικό "όπλο", που ακούει στο όνομα "Βασίλης Σπανούλης"...

Αναλυτικά ο προπονητής της γερμανικής ομάδας τόνισε:

"Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με όσα λένε οι αριθμοί αλλά και όσα πιστεύω εγώ ο ίδιος. Αν προσθέσει κανείς στην καλύτερη άμυνα και τον Σπανούλη, τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: έχουμε ένα πολύ μεγάλο βουνό μπροστά μας!

Θα πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με αυτή που πραγματοποιήσαμε απέναντι στη Ρεάλ. Θα πρέπει να δείξουμε πιο πολύ χαρακτήρα και να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Για μια ομάδα σαν κι εμάς, είναι πολύ δύσκολο.

Θα πρέπει να πιάσουμε το τέλειο από πλευράς αυτοσυγκέντρωσης και σε επίπεδο απόδοσης σε άμυνα και επίθεση. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι λεπτομέρειες. Όταν αντιμετωπίζεις παίκτες που έχουν κερδίσει την Ευρωλίγκα χάρη στο ταλέντο τους, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά σου..."

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ο Ολυμπιακός σε... καταστρέφει!"

    Μέλι... έσταξε για τον Θρύλο ο Γερμανός σέντερ της Μπάμπεργκ, Ντάνιελ Τάις ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο ΣΕΦ

  • Επόμενο θύμα: Μπάμπεργκ

    Επόμενο θύμα: Μπάμπεργκ

    Για το 3x3 στο Top-16 ο Θρύλος (15/01, 21:45 - LIVE στο redking.gr) κόντρα στους Γερμανούς

  • "Με μεγάλη υπομονή"

    Ο Σφαιρόπουλος στάθηκε στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει ο Θρύλος το ματς με την Μπάμπεργκ

  • "Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός"

    Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στη δυναμική του Ολυμπιακού ο Νίκος Ζήσης ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Παρασκευής με την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ