ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διάκριση για Γιάνγκ!

Διάκριση για Γιάνγκ!

Η αναγνώριση για τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague δεν περιορίζεται μονάχα στον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη. Ένας ακόμα παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας ξεχώρισε στη σχετική ψηφοφορία των τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων στη διοργάνωση.

Ο λόγος για τον Πάτρικ Γιάνγκ. Ο Αμερικανός σέντερ ψηφίστηκε ως ο δεύτερος πιο θεαματικός παίκτης στη διοργάνωση με ποσοστό 12,50%, πίσω από τον Γιάν Βέσελι που πρώτευσε με 20,83%.

Εδώ, πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του ίσως και να στοίχησε στο "θηρίο" την πρωτιά, υπό την έννοια ότι έχασε αρκετά ματς από την πρώτη φάση της Euroleague, οπότε δεν προσέφερε τις φάσεις που θα μπορούσε.

Το γεγονός, όμως, ότι είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής ψηφοφορίας, έχοντας πολύ λιγότερες συμμετοχές από τους άλλους συνυποψήφιους, σίγουρα αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση για τον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Αυτή είναι μόνο η αρχή..."

    Ποστάρισμα γεμάτο αισιοδοξία και υποσχέσεις από τον Πάτρικ Γιάνγκ, που δουλεύει καθημερινά για να επιστρέψει ακόμα καλύτερος!

  • Βράβευσαν τον Γιάνγκ

    Βράβευσαν τον Γιάνγκ

    Το "θηρίο" τιμήθηκε από τα μέλη του redhoops.gr, με μια φανέλα και ένα κάδρο με κολάζ φωτογραφιών του

  • Το καλύτερο 4άρι

    Το καλύτερο 4άρι

    Οι τζένεραλ μάνατζερ της Euroleague ψήφισαν τον Γιώργο Πρίντεζη με ποσοστό 45,83%

  • Κορυφαίος ηγέτης!

    Κορυφαίος ηγέτης!

    Οι τζένεραλ μάνατζερ της Euroleague ψήφισαν τον Σπανούλη με το συντριπτικό ποσοστό του 58,33%

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ