ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Όσοι ήρθαν από τον πάγκο, έδωσαν το 100%"

"Διπλό" στη Βιτόρια την περασμένη Πέμπτη, "διπλό" το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο. Με το Θρύλο να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στην Basket League, το οποίο πλέον έχει φτάσει στα 11 ματς.

Με τον κόουτς του Ολυμπιακού να τονίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κρήτη ότι "Ξέραμε πως θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή σήμερα γιατί το Ρέθυμνο είναι αθλητική ομάδα που παίζει με ενέργεια και θέλαμε να σταματήσουμε τον ρυθμό τους. Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές το καταφέραμε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το ίδιο και προς το τέλος του δεύτερου ημιχρόνου. Πήραμε μια σημαντική διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και γενικά είχαμε τον έλεγχο του ματς".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπλήρωσε ότι "Το Ρέθυμνο έκανε μια πολύ καλή τρίτη περίοδο, χάσαμε πολλά ριμπάουντ σε εκείνο το σημείο, αλλά έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να κρατήσουμε τη διαφορά ψηλά. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως θέλαμε να εξελιχθεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ανταποκρίθηκαν στο 100% σε αυτά τα δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε καθώς όσοι έρχονταν από τον πάγκο έδιναν το 100% και αυτό είναι που ζητάμε από κάθε παίκτη σε κάθε ματς".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Είχαμε το σωστό ρυθμό"

    Θετική εικόνα του Σον Τζέιμς με το Ρέθυμνο, με τον Αμερικανό σέντερ να τονίζει ότι ο Θρύλος έπαιξε καλά

  • "Ερυθρόλευκο" 11άρι

    Ο Θρύλος πέρασε από το Ρέθυμνο, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του σε 11 ματς

  • Ρέθυμνο - Ολυμπιακός 70-85

    Ρέθυμνο - Ολυμπιακός 70-85

    Την 11η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει ο Θρύλος. Live από το redking.gr

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ