ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τακτική... Αλαφούζου ενόψει ΣΕΦ!

Τακτική... Αλαφούζου ενόψει ΣΕΦ!

Μετά το ματς με την ΑΕΚ, η ΚΑΕ ΠΑΟ έβγαλε ανακοίνωσε για τη διαιτησία. Σε ένα ματς που νίκησαν. Και το ερώτημα είναι ένα: Οι "φωνές" είχαν στόχο τον χθεσινό αγώνα ή εκείνον που έρχεται με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, στις 25 Ιανουαρίου; Διότι είναι ξεκάθαρο πως η αγωνία των "πράσινων" έχει να κάνει με τον αγώνα στον Πειραιά. Εκεί θα παιχθεί η πρωτιά στην κανονική περίοδο, μαζί με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Και ήδη στον ΠΑΟ φτιάχνουν... κλίμα για το ματς του ΣΕΦ, επειδή ξέρουν ότι στο κατάμεστο ΣΕΦ δεν έχει καμία τύχη!

Η "στοχοποίηση" του Χριστοδούλου στο ματς με την ΑΕΚ, με τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή δεν είχε στόχο τη διαμαρτυρία για χθες. Αλλά είναι ξεκάθαρο πως αποσκοπούν στην εξαίρεσή του, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό! Διότι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής, που σφυρίζει σε μεγάλα ματς της Euroleague και σε Final-4 της διοργάνωσης, μάλλον δεν είναι καλός για το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟ! Και γίνεται ειδική αναφορά στον ίδιο, αλλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, που ο Καλάθης του πέταξε –τυχαία, εεε;;;- την μπάλα και δεν τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή, όλα ήταν μέλι-γάλα.

Στον Παναθηναϊκό, επιπρόσθετα, έκαναν λόγο για στοχοποίηση του Ραντούλιτσα σε κάθε ματς. Στην Euroleague ο Σέρβος έχει κατά μέσο όρο 3,2 φάουλ ανά ματς και στα 5 από τα 10 ματς της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, είχε 4! Αλλά εκεί δεν τον στοχοποιούν, γιατί οι παραπάνω επιδόσεις είναι μόνο σε 19 λεπτά. Τόσα αγωνίζεται και δεν προλαβαίνουν να τον... δουν αρκετά, για να τον στοχοποιήσουν!

Ξεκάθαρα πράγματα. Τακτική... Αλαφούζου και στο μπάσκετ. Δημιουργούν κλίμα με τους διαιτητές πριν τα ματς, με ένα στόχο. Να επηρεαστεί η απόδοσή τους! Ό,τι δηλαδή κάνει ο κυρ Γιάννης! Αλλά ξεχάσατε ένα πράγμα. Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός του Θρύλου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Θρύλου θα πετούν... φωτιές και θα "κάψουν" τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ! Αυτή τη φορά δεν θα είναι άδειο στο γήπεδο και δεν θα γλιτώσετε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ