ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προφυλάσσει τον Πρίντεζη

Προφυλάσσει τον Πρίντεζη

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη στη σύνθεσή του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (12:30) τον Απόλλωνα Πατρών στο ΣΕΦ. Ο υπαρχηγός του Θρύλου ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, στην σαββατιάτικη προπόνηση. Και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε να τον προφυλάξει.

Δεν θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής για την Basket League. Εξάλλου σε λίγες ημέρες υπάρχει η αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα, στην Ισπανία, για την 2η αγωνιστική του TOP-16 και εκεί ο κόουτς του Θρύλου θα χρειαστεί περισσότερο τον "Πριντ".

Από την άλλη, όλα δείχνουν πως ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τους Πατρινούς. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος τον έχει στην αποστολή και αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, ούτως ώστε να μπει ο Αμερικανός γκαρντ στο κλίμα της ομάδας, για να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο "ερυθρόλευκο" σύνολο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εκτός μόνος ο

    Εκτός μόνος ο "Βέλγος"

    Ο Σφαιρόπουλος υπολογίζει όλους τους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού, πλην Λοτζέσκι, ενόψει Λαμποράλ. Έτοιμος και ο Πρίντεζης

  • Το ζέσταμα στο ΣΕΦ

    Το ζέσταμα στο ΣΕΦ

    Δείτε video με την προθέρμανση των παικτών του Ολυμπιακού πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Πάτρας

  • Ποδαρικό... με Απόλλωνα

    Ποδαρικό... με Απόλλωνα

    Ξεκίνημα με το... δεξί (12:30 LIVE στο redking.gr), στο ΣΕΦ, ο Θρύλος κόντρα στους Αχαϊούς

  • Την

    Την "εκτέλεσε" ο Πρίντεζης (video)

    Τον περασμένο Απρίλιο ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Euroleague. Ας θυμηθούμε το μεγάλο τρίποντο του Γιώργαρου

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ