ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Με τον κόσμο και το ρυθμό μας"

Προ λίγων μηνών ο Πρίντεζης ήταν εκείνος που... τελείωσε την Μπαρτσελόνα στα ματς του ΣΕΦ, για τα πλέι οφ της Euroleague. Μιλώντας για τον αυριανό αγώνα, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού τόνισε ότι "Η συγκεκριμένη ομάδα της Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνη, ανεξαρτήτως τι έχει προηγηθεί στην προηγούμενη φάση.

Στο ΤΟP-16 και στα πλέι οφ φροντίζει να είναι πάντα η πραγματική ομάδα Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε. Τότε είναι που φορτσάρει περισσότερο. Είναι μία ομάδα που διαθέτει ικανούς παίκτες, κανόνες και ρόλους. Νομίζω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε εμείς τον ρυθμό μας στο γήπεδο και να παίξουμε με ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη".

Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στο λαό του Θρύλου, εξηγώντας πως "Ξέρουμε τόσα χρόνια πως το TOP-16 είναι ένας μαραθώνιος, κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός και θες τον κόσμο δίπλα σου! Πέρσι μας βοήθησε πάρα πολύ στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι περιμένουν πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε εμείς που θα νικήσουμε στο τέλος".

Σε ό,τι αφορά τις πιθανές απουσίες των "μπλαουγκράνα" και το θέμα που έχουν στο αμυντικό ριμπάουντ υπογράμμισε ότι "Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Κατά τη γνώμη μου σε σχέση με πέρσι είναι ενισχυμένη. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε κάποιον παίκτη. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζημιά αν δεν τον προσέξουμε".

Συνέχισε  λέγοντας ότι "Σίγουρα θα παίξει ρόλο. Έχει άλλα θετικά στοιχεία. Της αρέσει να τρέχει, βγάζει αιφνιδιασμούς και στηρίζεται πολύ στο transition παιχνίδι. Κοιτάς, όσο μπορείς, να περιορίσεις τα δυνατά όπλα του αντιπάλου. Εκεί έχουμε επικεντρωθεί. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, εκεί πρέπει να δείξουμε περισσότερο βάρος".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κάντο, όπως την άνοιξη!

    Κάντο, όπως την άνοιξη!

    Οδηγός για τον Θρύλο οι δύο νίκες επί της Μπάρτσα στο ΣΕΦ στα play off της περσινής Euroleague

  • Νίκη για... καλή χρονιά!

    Νίκη για... καλή χρονιά!

    Ποδαρικό... με το δεξί στο TOP-16 για τον Θρύλο (21:00 LIVE στο redking.gr) κόντρα στην Μπάρτσα

  • "Μεγάλη πρόκληση"

    Έτσι χαρακτήρισε ο Ντάνιελ Χάκετ το ματς με την Μπαρτσελόνα, συμπληρώνοντας πως "πρέπει να υπερασπιστούμε το γήπεδό μας"

  • "Από τις καλύτερες ομάδες"

    Τα λόγια του Στράτου Περπέρογλου για τον Ολυμπιακό, την παραμονή της έναρξης του TOP-16

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ