ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με την υπογραφή του κόουτς

Με την υπογραφή του κόουτς
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ σημείωσε χθες ο Ολυμπιακός, φτάνοντας στο 5-3 στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό αυτής της επιτυχίας, όπως και εκείνης το βράδυ της Τετάρτης επί της Μπαρτσελόνα, πιστώνεται και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε άλλο ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα χθες επί του Παναθηναϊκού και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε άλλη μία σημαντική νίκη.

Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έχασε το σημαντικό προβάδισμά του στο 3ο δεκάλεπτο, ακόμα και όταν βρέθηκε στο -4 (76-72), περίπου δυόμιση λεπτά από το τέλος του αγώνα, δεν πανικοβλήθηκε και η αντίδραση του Θρύλου ήταν εξαιρετική.

Ακόμα και η απόφασή του για φάουλ στον Καλάθη, λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, αποδείχθηκε σωστή. Ήθελε, βλέπετε, να έχει εκείνος την τελευταία επίθεση, την τελευταία κατοχή. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έβαλε τη μία από τις δύο βολές (77-76) και έτσι ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που (θα) έκρινε ξανά το παιχνίδι. Και το έκανε με τον γνωστό τρόπο. Με τον γνώριμο τρόπο που το έκανε και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, λοιπόν, φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κόουτς. Σαφώς και οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, αλλά καλό είναι να αναγνωρίζουμε και τις επιτυχίες των προπονητών. Και η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του έκαναν εξαιρετική δουλειά (και) όλες αυτές τις μέρες και ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 σε μία δυάδα πολύ δύσκολων και κολλητών αγώνων...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Πελάτες" του Σφαιρόπουλου!

    Ο κόουτς του Θρύλου έφτασε τις 10 νίκες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, σε 13 ματς απέναντι στον ΠΑΟ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ