ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Master των ασίστ! (video)

Ο Master των ασίστ! (video)

Συνήθως στο ΟΑΚΑ ο Βασίλης Σπανούλης έπαιρνε την τελευταία φάση πάνω του και την τελείωνε. Πέρσι το έκανε δύο φορές, στο φινάλε των ματς στους τελικούς των πλέι οφ. Και έβαλε τα μεγάλα τρίποντα που έδωσαν δύο νίκες στον Ολυμπιακού και μαζί το πρωτάθλημα. Φέτος, όμως, την είδε διαφορετικά.

Όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη φέτος ο V-Span, αυτό που τον απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο είναι να διαβάζει καλά τις αντίπαλες άμυνες και να κάνει το καλύτερο δυνατό. Κι αυτό έγινε στο φινάλε του ματς για την Euroleague, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να δίνει την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Πρίντεζη που πέτυχε γκολ-φάουλ, τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και έδωσε με το έμμεσο αυτό τρίποντο, τη νίκη στους πρωταθλητές Ελλάδας, την 3η συνεχόμενη στην έδρα του ΠΑΟ.

Η πάσα αυτή από τον Βασίλη Σπανούλη ήταν η καλύτερη της βραδιάς, καθώς την επέλεξαν οι άνθρωποι της Euroleague. Με τον σπίκερ του καναλιού της να τον αποκαλεί ως τον «Master των ασίστ» για αυτή που έδωσε στον «Πριντ» και έφερε το «διπλό» για τον Θρύλο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Λατρεία για Σπανούλη (photos)

    Λατρεία για Σπανούλη (photos)

    Βρέθηκε στο κλειστό του Κερατσινίου και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να δίνει αυτόγραφα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

  • "Μεγάλη νίκη"

    Ο MVP του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης, στάθηκε στη συγκέντρωση που είχαν οι πρωταθλητές.

  • Υπόκλιση στον τεράστιο V-Span!

    Υπόκλιση στον τεράστιο V-Span!

    Το τέλειο ματς, εάν υπάρχει τέλειο, από τον Βασίλη με 22 πόντους, πολύ υψηλά ποσοστά, αλλά και 8 ασίστ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ