ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κορυφαίος των κορυφαίων!

Ο κορυφαίος των κορυφαίων!

Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη ρεκόρ σε ό,τι αφορά την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην Euroleague. Στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε 6 ασίστ και με αυτό τον αριθμό πέρασε στην ιστορία. Διότι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης, και χωρίς να είναι πλέι μέικερ, που ξεπέρασε το «φράγμα» των 1.000 ασίστ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μια τεράστια επίδοση εάν δούμε τους παίκτες που είναι στην πρώτη πεντάδα. Οι άλλοι 4 είναι ή ήταν (σ.σ.: για όσους έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση) κλασικά πλέι μέικερ, ενώ ο Σπανούλης είναι γκαρντ, κάτι που σημαίνει ότι έχει έναν σύνθετο ρόστερ στο παιχνίδι του Θρύλου. Δεν είναι μονάχα δημιουργός, αλλά περισσότερο «εκτελεστής».

Πλέον, ο Kill Bill με τις 1.003 ασίστ που έχει στο ενεργητικό του κοιτάει να γράφει νέες «χρυσές» σελίδες στην ιστορία. Και θέλει ακόμα 51 ματς για να φτάσει τον Διαμαντίδη που αποχώρησε από την ενεργό δράση με 1.255, αλλά όπως έχει ξεκινήσει φέτος, όλα δείχνουν ότι είναι ικανός να γράψει μια νέα «χρυσή» σελίδα στην καριέρα του, στα παρκέ της Euroleague.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η βράβευση του Σπανούλη

    Η βράβευση του Σπανούλη

    Ο αρχηγός παρέλαβε τιμητική πλακέτα από χορηγό εταιρεία των «ερυθρολεύκων» για τους 3.000 πόντους που ξεπέρασε στην Euroleague.

  • Στην ιστορία ο V-Span

    Στην ιστορία ο V-Span

    Μετά το σκοράρισμα και στη 2η θέση των πασέρ της Euroleague.

  • Μύθος ο Σπανούλης!

    Μύθος ο Σπανούλης!

    Ξεπέρασε τους 3.000 πόντους στην Euroleague. Infographic του redking.gr.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ