ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι"

Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με την ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Στο φινάλε «πολέμησε», έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή. Πληρώνοντας τα δικά του λάθη. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπογράμμισε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως «Όπως και να είναι το αποτέλεσμα, παλεύουμε για 40'. Σήμερα δεν αρκούσε γιατί παλέψαμε μόνο στο τέλος. Φτάσαμε στο -4, αλλά χάσαμε το ριμπάουντ και όλα τελείωσαν».

Συνέχισε, εξηγώντας ότι «Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ έκανε το παιχνίδι της. Δεν είχαμε ρυθμό και αυτό μας κόστισε στην επίθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι σωματικά και ψυχολογικά. Στα ριμπάουντ φαίνεται. Η ΤΣΣΚΑ ίσως το ήθελε πιο πολύ. Ήμασταν πολύ νευρικοί, με βιαστικές επιλογές και η ΤΣΣΚΑ μας τιμώρησε».

Όσον αφορά στην πορεία του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα, σχολίασε πως «Κοιτάμε τον εαυτό μας. Όταν είμαστε καλοί δεν φοβόμαστε κανέναν. Όταν παίζεις τέτοια ματς και τρως δύσκολα σουτ σε επηρεάζουν. Όμως δεν κρίθηκε εκεί, αλλά στα χαμένα ριμπάουντ. Χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ