ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας"

Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης. Με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει πώς οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απαράδεκτοι που άφησαν τη ρωσική ομάδα να επιβάλλει το ρυθμό της.

Με τον «Πριντ» να εξηγεί ότι «Η ΤΣΣΚΑ βρήκε ρυθμό από την αρχή, εμείς χάσαμε όλες τις φάσεις. Ήμασταν απαράδεκτοι που τους αφήσαμε να βρουν ρυθμό στο γήπεδό μας. Μετράει και η προσπάθεια, αλλά η νίκη περισσότερο. Πρέπει να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας».

Για το κακό δεκάλεπτο –το δεύτερο- ανέφερε πως «Δεν είναι θέμα δεκαλέπτου, αλλά η συνολική εικόνα. Είτε στο πρώτο, είτε στο τρίτο, σημασία έχει ότι είχαμε ένα άσχημο δεκάλεπτο. Έπρεπε να ήμασταν όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται και με ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ όταν αν χάνεις τη συγκέντρωση σου, το πληρώνεις».

Ο Θρύλος δεν είχε την ίδια εικόνα με τα προηγούμενα ματς, δεν ήταν το ίδιο σκληρό και ο Γιώργος επισήμανε ότι «Θα δούμε το βίντεο και θα το αναλύσουμε. Χάσαμε διεκδικούμενες φάσεις, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες, άλλες φάσεις ήταν θέμα τύχης, άλλα θέμα θέλησης. Σε κρίσιμα σημεία είχαν δεύτερες επιθέσεις κι εύστοχα σουτ».

Τέλος, για τη διαιτησία σημείωσε πως «Προσωπικά δεν στέκομαι ποτέ στη διαιτησία. Όταν αναλύουμε τα λάθη μας κοιτάμε πως θα γίνουμε καλύτεροι, η διαιτησία δεν είναι δικαιολογία. Κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας”», ενώ για το τι μπορούν να κρατήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας από το ματς αυτό, σχολίασε πως «Και τα θετικά και τα αρνητικά. Κάποια σημάδια θέλησης, κάποια lose balls. Και τη θέληση μας στο δεύτερο στην άμυνα και την προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Πιο έτοιμοι στο μέλλον"

    Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στο πολύ κακό 10λεπτο, αλλά και στη μαχητικότητα της τελευταίας περιόδου.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ