ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεγάλος αντίπαλος το άγχος!

Μεγάλος αντίπαλος το άγχος!

Το θέμα είναι πολύ απλό. Αυτή η ομάδα έχει τεράστιο ταλέντο, αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Αλλά σημασία δεν έχει αυτό. Σημασία έχει η ουσία. Κι αυτό το είχαν απόψε στο Μίσκολτς. Διότι έλεγξαν απόλυτα τον αγώνα, είχαν το προβάδισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά το έκαναν ψυχοφθόρο στο τέλος. Πήραν εν τέλει τη νίκη, είναι στο 1-1 σε νίκες-ήττες, η Γιακίν Ντόγκου νίκησε με μεγάλη διαφορά την Κόζιτσε (70-46 στην Κωνσταντινούπολη) οπότε η εικόνα του ομίλου είναι ξεκάθαρη. Οι «ερυθρόλευκες» μπορούν και θα πάρουν την πρόκριση.

Χρειάζεται, όμως, ένα πράγμα. Να αποβάλλουν το άγχος και να μπορέσουν να παίξουν λίγο πιο ελεύθερα. Δεν εξηγείται για δεύτερη σερί ματς να έχουν ποσοστό 26,7% στα τρίποντα. Κάτι που έχει να κάνει σχέση με το άγχος, όχι με τις ικανότητες που έχουν οι κοπέλες του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι το σημείο που θέλει προσοχή από εδώ και πέρα. Να το αποβάλλουν, να παίξουν λίγο πιο ήρεμα και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν και πάλι εξαιρετική (σ.σ.: 12 κλεψίματα), δέχθηκαν 60 πόντους και αυτό που πρέπει να διορθώσουν είναι την επιθετική τους παραγωγικότητα.

Εάν το πετύχουν, θα έρθουν εύκολα οι νίκες και οι «ερυθρόλευκες» θα μπορέσουν να κάνουν μεγάλα πράγματα γιατί έχουν τεράστιες δυνατότητες. Κι αυτό πρέπει να γίνει απαραίτητα, αλλιώς θα αδικούν τους εαυτούς τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ