ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κρίσιμη ημέρα για Γκριν!

Κρίσιμη ημέρα για Γκριν!

Αύριο Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι του Έρικ Γκριν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Από τη μια, η εξέταση του Αμερικανού γκαρντ έδειξε πώς έχει τράβηγμα και όχι θλάση, κάτι που απεύχονταν όλοι στον Θρύλο και έτσι έγινε. Από την άλλη, όμως, και σήμερα ο 25χρονος έκανε ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία. Κι όλα αυτά δείχνουν πώς οι πιθανότητες παραμένουν μοιρασμένες.

Το θέμα είναι πώς στον Θρύλο δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να ρισκάρουν με τον Γκριν, διότι υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο μιας υποτροπής. Κι αυτό θέλουν να αποφύγουν στο Λιμάνι. Οπότε θα μετρήσει και μετά από τη σχετική συνεννόηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου με το ιατρικό επιτελείο θα αποφασιστεί εάν θα αγωνιστεί. Στην περίπτωση κατά την οποία ο Αμερικανός δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε ο Γιάννης Αθηναίου θα πάρει τη θέση του στην 12άδα.

Αντίθετα, όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση και η απουσία του από εκείνη τη Δευτέρα ήταν για να ξεκουραστεί, από την τενοντίτιδα ιγνιακού τένοντα στο δεξί γόνατο που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Όλα ανοικτά για Γκριν

    Όλα ανοικτά για Γκριν

    Ατομικό πρόγραμμα και σήμερα. Στο χαλάρωμα της Πέμπτης, θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ