ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με εισιτήριο διαρκείας, τέλος η ταλαιπωρία!

Με εισιτήριο διαρκείας, τέλος η ταλαιπωρία!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Το θέμα είναι πώς το διαρκείας αποτελεί την καλύτερη λύση για έναν οπαδό του Θρύλου. Οι βασικοί λόγοι είναι τρεις. Η ταλαιπωρία, το οικονομικό και η ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Το ζήτημα της ταλαιπωρίας. Η φωτογραφία του κειμένου έχει τραβηχτεί το απόγευμα της Κυριακής, στα εκδοτήρια του ΣΕΦ, 5 λεπτά πριν το τζάμπολ με τον Κολοσσό. Σε ένα ματς που στο ΣΕΦ είχε γύρω στις 4.000 κόσμο. Σκεφτείτε το σκηνικό στα μεγάλα παιχνίδια, εάν κάποιος δεν μπορεί να το προμηθευτεί νωρίτερα και θα φτάσει την τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεκινήσει το ματς. Σκεφτείτε πώς με ένα διαρκείας θα γλιτώσετε όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό, υπάρχουν διαρκείας σε χαμηλές τιμές και αναλογικά τα χρήματα που θα δαπανήσει κάποιος για την απόκτησή τους με εκείνα που θα δώσει, συνολικά, για το κάθε ματς που θα πάει στο ΣΕΦ, θα είναι αρκετά λιγότερα. Δηλαδή από οικονομικής άποψης συμφέρει ξεκάθαρα.

Και φτάνουμε στο τρίτο και τελευταίο σημείο. Για να βγάλεις διαρκείας χρειάζεται η κάρτα Μέλους του Ολυμπιακού με τα έσοδα να πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη από αυτή τη διαδικασία. Δηλαδή ενισχύεις την ομάδα μπάσκετ, αλλά ταυτόχρονα και τον Ο.Σ.Φ.Π που έχει ανάγκη την υποστήριξη όλων μας, καθώς έχει ομάδες σε όλα τα αθλήματα που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάζοντας ψηλά τον πήχη. Οπότε με κάθε διαρκείας βοηθάς και εσύ τον Θρύλο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ