ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Είμαστε σε καλό momentum"

Τεράστιο ματς από τον Ολυμπιακό στην Ισπανία. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μεγάλο ματς. «Άλωσαν» τη Βιτόρια και έφτασαν τις 3 σερί νίκες στην Euroleague. Με τον Μίλαν Τόμιτς να μιλά μετά το ματς στην κάμερα των καναλιών Novasports. Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα των πρωταθλητών, αλλά και των παικτών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλύοντας αρχικά ότι «Ο Παπαπέτρου έκανε φοβερές φάσεις στην άμυνα, δεν έχει σημασία εάν έχει βάλει μόνο 5 πόντους. Ήταν καταπληκτικός σε όλους τους τομείς. Εμείς είχαμε πολλούς παίκτες που έβαλαν εύκολα καλάθια, ο Βασίλης διάβασε άριστα την άμυνα της Μπασκόνια, έδωσε στους συμπαίκτες του πολλά ελεύθερα σουτ και τους τιμωρήσαμε από την περιφέρεια. Επίσης, στην άμυνα όταν έπρεπε να παίξουμε δυνατά, παίξαμε σκληρά και πήραμε τη νίκη».

Όσον αφορά στον Έρικ Γκριν και το τρομερό τρίποντο και φάουλ που έβαλε, όπως και τα μεγάλα σουτ, ο Μίλαν Τόμιτς ανέφερε ότι «Ο Γκριν πήρε το μεγάλο σουτ, αυτός ο παίκτης έτσι είναι, το δείχνει και θα το δείξει αρκετές φορές και στη συνέχεια»

Σε ό,τι αφορά το τι κρατούν οι πρωταθλητές Ελλάδας από τη νίκη στη Βιτόρια, ο ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού επισήμανε πως «Εμείς αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε καλό momentum. Σίγουρα θέλουμε να το συνεχίσουμε, αλλά αυτό που θέλουμε πάνω από όλα είναι η διάρκεια. Αυτό είναι το δύσκολο, να κρατήσει την απόδοση σε υψηλά επίπεδα όλη τη χρονιά. Έχουμε πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση και φόρμα. Απόψε ο Γιώργος (σ.σ.: Πρίντεζης) δεν έβαλε πόντο, αλλά ότι δεν παίζει ο ένας παίζει ο άλλος, ο Παπαπέτρου πήγε πάρα πολύ καλά. Σημασία είναι πώς έχουμε 12 έτοιμους παίκτες και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ