ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Μαθαίνουμε από τα λάθη μας"

Ήττα στο φινάλε και με τον τρόπο που ήρθε. Οι «ερυθρόλευκες» δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Γιάκιν Ντογκού. Με ένα σφύριγμα στο τέλος που σηκώνει πολύ συζήτηση, το επιθετικό φάουλ της Μάλτση. Η Ελένη Καπογιάννη, πάντως, μίλησε απλά για τον σεβασμό των διαιτητών και ότι στόχος του Θρύλου είναι να τον κερδίσει.

Με την Ελληνίδα τεχνικό να εξηγεί ότι «Καταρχάς να συγχαρώ και τις δυο ομάδες. Την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι, για τη νίκη της και τις παίκτριές μας για την προσπάθεια που έκαναν.  Δεν ήμασταν το φαβορί στον αγώνα αυτό. Τα νούμερα δείχνουν τη νευρικότητα μας αφού είχαμε 26% ευστοχία στα δίποντα.

Από την άλλη δεν ευνοηθήκαμε από τα ατού μας. Με εξαίρεση την Εβίνα Μάλτση που ήταν «καυτή», δεν πήραμε πόντους μέσα από τη ρακέτα, αντίθετα δεχθήκαμε τους από τους 30 από εκεί στο πρώτο ημίχρονο. Η Γιάκιν, έκανε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε εμείς».

Συνέχισε, αναλύοντας πως «Δεν απογοητευόμαστε όμως. Κρατήσαμε στους 55 πόντους τον αντίπαλό μας, ενώ είχαμε βάλει όριο τους 60. Δυστυχώς δεν σκοράραμε 56 για να κερδίσουμε. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του και  ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να πάρει μεγαλύτερη ώθηση από το καυτό κοινό του Ολυμπιακού».

Όσον αφορά στην προτελευταία φάση του ματς, υπογράμμισε ότι «Τέλος θεωρώ ότι το τελευταίο σφύριγμα στο καλάθι της Εβίνας Μάλτση είναι τραβηγμένο. Εμείς όμως κοιτάμε τα λάθη που κάνουμε. Μέσα στο γήπεδο αν μπορούμε να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε και το σεβασμό των διαιτητών».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Πετάει" για Ουγγαρία

    Τετάρτη μεσημέρι θα αναχωρήσουν οι «ερυθρόλευκες», καθώς την Πέμπτη αντιμετωπίζουν την Μίσκολτς.

  • Όλα είναι ανοικτά

    Όλα είναι ανοικτά

    Μια ήττα την πρώτη αγωνιστική δεν σημαίνει κάτι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί.

  • Κρίμα και άδικο...

    Κρίμα και άδικο...

    Οι «ερυθρόλευκες» το πάλεψαν ως το φινάλε και έχασαν στις λεπτομέρειες, με κόντρα διαιτησία.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ