ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο"

Πολύ σημαντική αναμέτρηση είναι η αυριανή για τον Ολυμπιακό. Με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να αναλύει τα «κλειδιά» για να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» τη δεύτερη φετινή του νίκη στην Ευρώπη. Ο πλέι μέικερ του Θρύλου μίλησε για το ματς που έρχεται. Ξεκαθαρίζοντας πως «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Αρμάνι. Είναι όντως η καλύτερη Αρμάνι των τελευταίων ετών, όπως είπε και ο κόουτς.

Έχει εξαιρετικούς παίκτες, έχει ποιότητα και ταλέντο και διαθέτει βαθύ και γεμάτο ρόστερ. Εμείς, όμως, παίζουμε στο σπίτι μας, στο γήπεδό μας και θέλουμε να φτάσουμε σε μία ακόμη σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «Έρχονται χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Έδειξαν πόσο καλή ομάδα είναι καθώς νίκησαν στην Τουρκία την Νταρουσάφακα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε περιθώρια. Το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη είναι ο ρυθμός. Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να παίξουμε καλή άμυνα».

Σχετικά με το ματς του περασμένου Σαββάτου στη Λευκάδα, επισήμανε πως «Έχουμε πει πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, μεγάλη, απαιτητική και κουραστική, δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά και εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές, οπότε είναι λογικό να υπάρχει και κούραση».

Για να προσθέσει ότι «Με την Λευκάδα χαλαρώσαμε στο τέλος, χάσαμε και την διαφορά των 16 πόντων που είχαμε προηγηθεί και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Κρατάμε, όμως, το γεγονός πως δείξαμε αντίδραση στο τέλος, γυρνώντας το παιχνίδι. Είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε στην ομάδα μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Να παλέψουμε και αύριο"

    Ο Πάτρικ Γιάνγκ εξήγησε το πλάνο των πρωταθλητών για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ