ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να παλέψουμε και αύριο"

Μια ακόμα σημαντική αναμέτρηση για τον Θρύλο, την Τρίτη το βράδυ με αντίπαλο την Αρμάνι στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, να πάρουν και το δεύτερο εντός έδρας ματς στην Euroleague. Κάτι που εξήγησε ο Πάτρικ Γιάνγκ.

Με τον 24χρονο Αμερικανό σέντερ να εξηγεί αρχικά ότι «Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον αγώνα. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και πρέπει να παλέψουμε και αύριο».

Σε ό,τι αφορά το ματς του περασμένου Σαββάτου, σημείωσε πως «Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε αγώνα. Όποτε έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε κάτι ως ομάδα, πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε. Η Δόξα Λευκάδας είχε ένα καλό πλάνο, έβαλε τα σουτ και πρέπει να σιγουρευτούμε πως στο επόμενο παιχνίδι δεν θα θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο και πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για τη δική του κατάσταση και τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει ανέφερε ότι «Προσπαθώ κάθε ημέρα να είμαι καλύτερα», συμπληρώνοντας πως «Αυτή η απόφαση είναι του προπονητή και όχι δική μου. Προσπαθώ να κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθάω την ομάδα να νικάει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ