ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Με εμπιστεύτηκε ο Σπανούλης!"

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Θρύλου κόντρα στη Δόξα Λευκάδας ήταν ο Έρικ Γκριν. Με τα μεγάλα σουτ στο φινάλε και το τρίποντο της νίκης, 1,3’’ πριν το τέλος. Ο Αμερικανός γκραντ μετά το φινάλε του ματς στάθηκε στην άψογη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη.

Με τον 25χρονο γκαρντ να τονίζει στην κάμερα των καναλιών Novasports ότι «Η ομάδα μας δίνει τα πάντα. Ο Σπανούλης ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς. Μου έδειξε εμπιστοσύνη στο τέλος, μου έδωσε την μπάλα και πίστεψα ότι θα μπει το σουτ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, φτάσαμε σε μια δύσκολη νίκη».

Με τον Αμερικανό να συμπληρώνει πως «Δεν έχει σχέση με ποιον παίζεις! Πάντα πρέπει να παίζεις σκληρά. Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα θέλουν να μας νικήσουν. Θα θυμάμαι αυτό το σουτ. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Σίγουρα τοποθετώ αυτό το σουτ στα 3 κορυφαία, νικητήρια σουτ στην καριέρα μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει"

    Αυτό σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που συμπλήρωσε πως «Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος».

  • Τον γλίτωσε ο Γκριν!

    Τον γλίτωσε ο Γκριν!

    Τα δύο τρίποντα του Αμερικανού στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσαν στον Θρύλο τη νίκη στη Λευκάδα επί της Δόξας - Τραγική άμυνα και αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ