ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δόξα Λευκάδας - Ολυμπιακός 94-95 (Τελικό)

Δόξα Λευκάδας - Ολυμπιακός 94-95 (Τελικό)

Πολλή κουβέντα έχει γίνει πριν καν αρχίσει η χρονιά για τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Ήρθε η ώρα να το δούμε και στην πράξη. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα στη Λευκάδα από τη Δόξα (16:00), για την 3η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και θέλει να κάνει το 3/3, έχοντας, όμως, στην πίσω άκρη του μυαλού και το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο. Live στο redking.gr.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι συγκεντρωμένος στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος και θέλει να... ζεσταθεί ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τους Ιταλούς, κάνοντας μία καλή εμφάνιση. Για την ακρίβεια, θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις και γι’ αυτό οφείλει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος και δεν πρέπει να χαλαρώσει.

Βέβαια, το μυαλό είναι και στα επόμενα και συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με Αρμάνι Μιλάνο (25/10), Μπασκόνια (27/10), Κολοσσό (30/10), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3/11) και Άρη (5/11), υπό την έννοια πως είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να γίνει προσεκτική διαχείριση των παικτών.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και ευέλικτο ρόστερ, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτή τη σειρά αγώνων.

Το μοναδικό "θέμα" που προβληματίζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις που έχει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο γόνατο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οι πρωταθλητές έδωσαν χαρά!

    Οι πρωταθλητές έδωσαν χαρά!

    Στον μικρό Γεράσιμο, έναν μαχητή της ζωής. Με τον Σπανούλη να του δωρίζει μια φανέλα με τις υπογραφές των «ερυθρολεύκων».

  • Τον γλίτωσε ο Γκριν!

    Τον γλίτωσε ο Γκριν!

    Τα δύο τρίποντα του Αμερικανού στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσαν στον Θρύλο τη νίκη στη Λευκάδα επί της Δόξας - Τραγική άμυνα και αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο...

  • Πάγος για Χάκετ

    Πάγος για Χάκετ

    Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δέχθηκε, άθελα, μια αγκωνιά στο πρόσωπο από τον Ντόμπλας στη 2η περίοδο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ