ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Τρελάθηκε" η Λευκάδα για τον Θρύλο! (photos+video)

Απίστευτο! Ήταν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα αλλά αυτό που συνέβη δεν περιγράφεται. Αναφερόμαστε στην υποδοχή στην ομάδα μπάσκετ των πρωταθλητών Ελλάδας, κατά την άφιξή τους στην Λευκάδα.

Περισσότερα από 400 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην πλωτή γέφυρα, στην είσοδο της πόλης, και περίμεναν τους «ερυθρόλευκους» που έρχονταν εκεί, για το αυριανό ματς με την Δόξα Λευκάδας για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Κι αυτό που συνέβη δεν περιγράφεται! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σταμάτησαν το πούλμαν με τους παίκτες του Θρύλου και αποθέωσαν τους «ερυθρόλευκους». Αυτός που είχε την τιμητική του ήταν ο Βασίλης Σπανούλης.

Με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να ζητούν από τον V-Span να κατέβει από το λεωφορείο. Εκείνος έκανε την εμφάνισή του και έγινε η νύχτα… ημέρα. Άναψαν δεκάδες καπνογόνα, τα συνθήματα δεν σταματούσαν.

Και τελικά, αφού καλωσόρισαν όπως ήθελαν την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας, άφησαν το λεωφορείο να συνεχίσει τον προορισμό του ως το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή. Ανανεώνοντας το ραντεβού του για το απόγευμα του Σαββάτου, στο κλειστό γυμναστήριο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κατακόκκινη η Λευκάδα!

    Κατακόκκινη η Λευκάδα!

    Οπαδοί του Θρύλου έχουν ετοιμάσει υποδοχή, στην πλωτή γέφυρα, για την άφιξη της αποστολής του μπάσκετ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ