ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με υπηρεσιακό ως τις 18/11...

Με υπηρεσιακό ως τις 18/11...
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Δυσκολίες συναντά η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να βρει προπονητή, μετά το «διαζύγιο» με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Μέχρι στιγμής κυκλοφόρησαν ορισμένα ονόματα, έγιναν επαφές και συζητήσεις, αλλά η ουσία είναι πώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Άρτζι.

Με τον Πασκουάλ που φάνηκε να είναι πιο κοντά οι «πράσινοι», χάλασε γιατί ήθελε κλειστό 3ετές συμβόλαιο! Οπότε, «φτου και πάλι από την αρχή»… Εμείς, πάντως, στο redking.gr, έχουμε να κάνουμε μια πολύ συμφέρουσα πρόταση προς τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟ για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Ας πορευτούν με υπηρεσιακό προπονητή ως τις 18 Νοεμβρίου. Είναι το ιδανικότερο.

Από τη μια να μην έχετε πίεση χρόνου για να εντοπίσετε αυτό που θα… διαδεχθεί τον Πεδουλάκη. Να ψάξετε πολύ καλά και να μην λειτουργήσετε υπό καθεστώς πίεσης για τη συγκεκριμένη, κομβικής σημασίας, απόφαση!

Από την άλλη, εκείνη την ημέρα ξαναπαίζετε με τον Ολυμπιακό, για την Euroleague. Για να μην έχουμε πάλι… δράματα και στις 19/11 να έχουμε νέες απολύσεις και αναζήτηση από το… μηδέν, ας πάτε με υπηρεσιακό όλο αυτό το διάστημα και μετά τον βρίσκετε τον «εκλεκτό»!

Διότι εάν είναι να αλλάζετε μετά από κάθε ήττα από τον Θρύλο προπονητή, θα έχετε σίγουρα τέσσερις απολύσεις μέσα στο χειμώνα, αφού τόσα είναι ματς του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό το προσεχές διάστημα. Εάν ακολουθήσετε αυτό το πλάνο, θα γλιτώσετε και περιττά έξοδο από αποζημιώσεις και προκαταβολές…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ