ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θα παίξω στον μεγαλύτερο σύλλογο"

Ενθουσιασμένη με τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό είναι η Ζωή Δημητράκου. Η διεθνής Ελληνίδα φόργουορντ τόνισε πως ήρθε στον μεγαλύτερο σύλλογο και συμπλήρωσε πως ο Θρύλος έχει τα πάντα, κάτι που έκανε πολύ εύκολη την απόφασή της.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις της Δημητράκου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Αποφάσισα να επιστρέψω γιατί το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου, με έκανε να το ξανασκεφτώ. Όταν σε σταματάνε στο δρόμο καθημερινά και σε ρωτάνε γιατί σταμάτησες, σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις αυτή η διαδικασία. Επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω στο εξωτερικό. Αλλά εφόσον ο Ολυμπιακός εδώ έχει τα πάντα, όπως οι ομάδες που είχα αγωνιστεί στο εξωτερικό, έκαναν την απόφασή μου πολύ πιο εύκολη για να μείνω και να παίξω στην Ελλάδα και στον μεγαλύτερο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός έκανε πραγματοποιήσιμη την απόφασή μου αυτή.

Από στιγμή που έλυσα το συμβόλαιό μου με την YDUBGD, ο Ολυμπιακός αποτελούσε την καλύτερη δυνατή επιλογή για να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε ανταγωνιστικό επίπεδο».

Για τη φετινή σεζόν: «Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Τις κοπέλες της γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια λόγω της Εθνικής. Φέτος θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω ότι το ρόστερ και η κόουτς είναι σε πάρα πολύ καλό στάδιο και έχουμε πολλές δυνατότητες.

Εγώ προσωπικά είχα ένα διάστημα off αλλά για έναν αθλητή που είναι επαγγελματίας 10 χρόνια δεν είναι δύσκολο να επανέλθει με συστηματική δουλειά».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Περιμένουμε και τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, να μας δίνει ενέργεια ως 6ος παίκτης και πιστεύω ότι θα δει πολύ ωραίο θέαμα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ