ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ακόμη στο ΣΕΦ ο Καλάθης, κάνει προπόνηση στα σουτ!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ακόμη στο ΣΕΦ ο Καλάθης, κάνει προπόνηση στα σουτ!

Για ένα ακόμα παιχνίδι η αστοχία του Νικ Καλάθη ήταν παροιμιώδης! Στο ΣΕΦ μπορεί να μην έσπασε το ρεκόρ των 0/8 τριπόντων που κατείχε από ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τότε που είχε βγει για έξτρα προπόνηση στο παρκέ του Ο.Α.Κ.Α., αλλά έχοντας  1/4 δίποντα και 1/5 τρίποντα σήμερα στο Φάληρο ακολούθησε την ίδια τακτική.

Τι  έκανε δηλαδή;  Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας, οι συνεντεύξεις τύπου και άδειασε το Σ.Ε.Φ., ο Νικ βγήκε στο παρκέ και άρχισε να κάνει σουτάκια για εξάσκηση! Δείτε την φωτογραφία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που εξασφαλίσαμε.

Η ψυχολογία του ήταν στο ναδίρ και προσπάθησε να την ανυψώσει χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού οι φήμες τον θέλουν να μην έχει ακόμα καταφέρει να στείλει τη μπάλα στο στόχο. Ακόμα στο ΣΕΦ βρίσκεται ο Νικ και προσπαθεί να ευστοχήσει, έχει χτίσει και καινούργιους τοίχους στην προσπάθεια αυτή που καταβάλει χωρίς την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας ο οποίος αποχώρησε με το πούλμαν της αποστολής εδώ και ώρα.

Ο Καλάθης βρίσκεται ακόμα στο ΣΕΦ και αναμένεται να αποχωρήσει τα ξημερώματα, με το λεωφορείο 040 που πηγαίνει από τον Πειραιά στο Σύνταγμα. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ