ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη. Το όνομά του… Γιώργος Πρίντεζης. Γεννημένος για μεγάλα ματς. Ειδικά αυτά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Σε μια ακόμα αναμέτρηση κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικός. Έκανε ένα ακόμα πολύ μεγάλο ματς, ενώ έχει φάει πολύ ξύλο στο ματς. Με την τριάδα των Πηλοΐδη, Καρακατσούνη και Τζαφλέρη να μην «προστατεύουν» σε κανένα σημείο τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού! Σε πολλές περιπτώσεις σφύριζαν ένα φάουλ, μετά τα πρώτα δύο-τρία που γίνονταν στον «Πριντ» και για εκείνους περνούσαν απαρατήρητα.

Η μεγάλη του ποιότητα φάνηκε στην 3η περίοδο. Ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο διάστημα 20’-30’ καθώς από τους 18 πόντους που πέτυχαν οι πρωταθλητές σε εκείνη την περίοδο, έβαλε τους 10! Δίνοντας τρομερές μάχες μέσα στις δύο ρακέτες και τελειώνοντας τον αγώνα με 18π (9/16 διπ.), 5ρ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ίσως σε ένα από τα πιο πλήρη ματς στην καριέρα του, με αντίπαλο τον ΠΑΟ, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε και το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από την πλευρά του Θρύλου με σχεδόν 27 λεπτά.

Έδωσε μεγάλες «μάχες», έπαιξε με μυαλό και είχε σωστές επιλογές. Κυρίως όμως το πάθος του και στις δύο πλευρές του παρκέ ήταν καταλυτικό για το συγκεκριμένο ματς. Διότι σε αναμετρήσεις όπως ήταν η αποψινή στο ΣΕΦ, η καρδιά μετρά παραπάνω από καθετί άλλο. Σε αυτόν τον τομέα ο Πρίντεζης ξεχωρίζει και μάλιστα, κάνει απίστευτη διαφορά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ