ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εισιτήρια και το Σάββατο

Εισιτήρια και το Σάββατο

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό, το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) στο ΣΕΦ θα συνεχιστεί και το Σάββατο. Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα. Με τις τιμές τους να είναι 10, 15, 20 και 25 ευρώ.

Θυμίζουμε δύο πολύ σημαντικά σημεία από την ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας, σχετικά με τα εισιτήρια. Με χρηστικές πληροφορίες για όσους θέλουν να τα προμηθευτούν. Κι αυτά είναι ότι «Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου».

Όπως και ότι «Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και με την ANADOLU EFES ISTANBUL, θα πρέπει να έχουν την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ”. Θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξολοκλήρου στο ταμείο του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ολυμπιακού».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ