ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλος Θρύλος τη Δευτέρα

Άλλος Θρύλος τη Δευτέρα

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ ξεκίνησε από σήμερα. Η Πέμπτη ήταν ημέρα ρεπό για τους πρωταθλητές. Για να ηρεμήσουν και να μπουν με καθαρό μυαλό στην προπόνηση, ενόψει τους αγώνα με τους «πράσινους». Και το σίγουρο είναι ένα: θα δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό στην προσεχή αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ματς στη Μαδρίτη συζήτησαν αρκετά. Οι παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη για τα λάθη που έγιναν. Σίγουρα, η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη. Πόσω δε μάλλον όταν είναι εκτός έδρας. Αλλά για μεγάλο διάστημα οι παίκτες του Σφαιρόπουλου τήρησαν το πλάνο. Κι εάν δεν έκαναν ανόητα -για την εμπειρία τους- λάθη, θα μπορούσαν να μείνουν ως το φινάλε μέσα στο ματς. Αλλά αυτό το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Και θέλουν, περισσότερο από τον καθένα, να δώσουν... απαντήσεις τη Δευτέρα.

Διότι πολλά ειπώθηκαν μετά το ματς, αλλά το σίγουρο είναι πώς αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει στη συνέχεια. Θέλει λίγο χρόνο για να βρει τη «χημεία» της. Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι, κάνει πολλά πράγματα καλά μέσα στο παρκέ. Και στη συνέχεια θα τα κάνει ακόμα καλύτερα. Το ματς στη Μαδρίτη ίσως αποδειχθεί και... ευεργετικό!

Δεν φτάνουν σε υψηλό επίπεδο 26-28 λεπτά που να είναι ο Θρύλος ανταγωνιστικός, θέλει παραπάνω. Κι αυτό θα έρθει σιγά-σιγά, μέσα από τα ματς και την καλύτερη συνεργασία των «ερυθρολεύκων» αναμεταξύ τους. Θα φανεί τη Δευτέρα με τον ΠΑΟ κι ακόμα παραπάνω στην πορεία, όσο θα κυλάει η σεζόν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ