ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χρειάζεται χρόνο ο Γιάνγκ

Χρειάζεται χρόνο ο Γιάνγκ
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ, στην πρεμιέρα της Euroleague, τα προβλήματα μέσα στη ρακέτα ήταν πολλά στο δεύτερο ημίχρονο. Κι αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του ματς. Με τον Πάτρικ Γιάνγκ να αποδεικνύει -εκ νέου- ότι δεν βρίσκεται ακόμα στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και πάνω από όλα ετοιμότητα. Ο Αμερικανός σέντερ πήρε χρόνο συμμετοχής -όπως αναμενόταν- από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε θετικά.

Ναι μεν σε ό,τι αφορά το ιατρικό κομμάτι είναι καλά, ναι μεν σε ό,τι αφορά τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του έχει δουλέψει πολύ για να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά στο ζήτημα του ψυχολογικού τομέα είναι πολύ πίσω. Κάτι που συμπαρασύρει και τα άλλα κομμάτια του... παζλ, σχετικά με το «θηρίο». Ο οποίος δείχνει πώς δεν είναι ακόμα σε φάση για να στηριχθεί ο Ολυμπιακός πάνω του.

Εδώ είναι, όμως, που υπάρχουν δύο ακόμα παράμετροι. Από τη μια να «φτιάχνει» την ψυχολογία του, από την άλλη να συνειδητοποιήσει πώς πρέπει να μπαίνει αποφασιστικά μέσα στο παρκέ, χωρίς να έχει καμία απολύτως... δεύτερη σκέψη στο κεφάλι του. Οπότε ο Ολυμπιακός, εφόσον έχει επενδύσει στον 24χρονο Αμερικανό, πρέπει να του δώσει πίστωση χρόνου, αλλά να κάνει και μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης στην φροντ λάιν, γιατί έχει αδυναμίες εκεί. Κι αυτές είναι πολύ «χτυπητές».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θα... πληρώσουμε το 5άρι;

    Θα... πληρώσουμε το 5άρι;

    Δεν τα κατάφερε η ομάδα στη Μαδρίτη, αλλά μια αδυναμία εμφανίστηκε με το "καλημέρα". 

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ