ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο Σπανούλης θέλει πάντα να νικά"

Στην μεγάλη ισπανική εφημερίδα «El Pais» μίλησε ο Οθέλο Χάντερ, με τη συνέντευξη να δημοσιεύεται σήμερα. Με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Ρεάλ να μιλάει και για το αποψινό ματς στη Μαδρίτη.

Με τον Αμερικανό να τονίζει αρχικά ότι «θέλω πάρα πολύ να φτάσει η ώρα, να ξεκινήσει το ματς και να αγωνιστεί απέναντι τους (σ.σ.: τον Θρύλο). Ανυπομονώ να βρω απέναντί μου, τους πρώην συμπαίκτες μου. Ξέρουν καλά πώς μέσα στο παρκέ θα είμαστε αντίπαλοι, όλοι θα παλέψουμε για τη νίκη. Μετά το ματς, όμως, θα παραμείνουμε φίλοι».

Ο Χάντερ κλήθηκε να συγκρίνει τον Βασίλη Σπανούλη και τον Σέρχιο Γιούλ, τους ηγέτες του Ολυμπιακού και της Ρεάλ. Κι αν μοιάζουν. Με τον Οθέλο να εξηγεί πως «είναι πολύ διαφορετικοί. Ο Σπανούλης είναι πάντα ανταγωνιστικός, θέλει πάντα να νικά, συνεχώς. Υπήρχαν στιγμές που δεν τον άντεχα στην προπόνηση και ήθελα να του… πάρω το κεφάλι. Κι εγώ ήθελα, όπως εκείνος, να κερδίζω. Αλλά πάντα γίνονταν αυτό που ήθελε εκείνος, γιατί είναι ο Σπανούλης! Είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής που έχει δει ποτέ».

Όσον αφορά στον Γιούλ, τόνισε ότι «Είναι ένα θαύμα της φύσης, έχει την απίστευτη ικανότητα να συνδυάζει την ταχύτητα με τον ρυθμό του ματς. Είναι φοβερό να τον βλέπεις να τρέχει τόσο γρήγορα και να εκτελεί, εύστοχα, τα τρίποντα. Είναι “τρελός”».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η επίσκεψη του Χάντερ

    Η επίσκεψη του Χάντερ

    Ο Αμερικανός σέντερ της Ρεάλ είχε εγκάρδια συζήτηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ