ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν έχει παρουσιαστεί ξανά άλλη ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα"!

Με αποθεωτικά λόγια για την ποιότητα της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, προπονητής της Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, τόνισε πως ο Θρύλος είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup.

"Αναμφισβήτητα θα δώσει παραπάνω αίγλη στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τα ινδάλματα όλων των νεαρών κοριτσιών, όπως η Εβίνα και η Στέλλα να είναι πίσω στα ελληνικά γήπεδα. Αυτές οι παίκτριες κοσμούσαν με την παρουσία τους τα πρωταθλήματα, στα οποία αγωνίστηκαν κι έχουν γίνει ινδάλματα σε όλη την Ευρώπη. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πολύ τυχεροί που θα μπορούν να τις βλέπουν ξανά στην Ελλάδα, έπειτα από τόσα χρόνια απουσίας. Προσωπικά δεν φανταζόμουν ότι θα τις έβλεπα ποτέ να παίζουν στην πατρίδα μας, έστω και σαν τελευταία τους χρονιά.

Να όμως που η διοίκηση του Ολυμπιακού μας εξέπληξε ευχάριστα όλους. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται το ακλόνητο φαβορί όχι μόνο για το εγχώριο πρωτάθλημα αλλά είναι και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup. Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει παρουσιαστεί στα ελληνικά γήπεδα άλλη ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα. Στο χέρι τους είναι αυτή την ατομική ποιότητα να την μεταποιήσουν και σε ομαδική ποιότητα. Το πρωτάθλημα νομίζω θα είναι παράσταση για ένα ρόλο, για τον Ολυμπιακό".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ