ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

RedKing και "Euroleague Fantasy Challenge"

RedKing και

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ της φετινής Ευρωλίγκας φτάνει στο τέλος της μιας και έχουν μείνει λιγότερες από 24 ώρες για την έναρξη του πρώτου αγώνα της φετινής διοργάνωσης, που δεν είναι άλλος, από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού μας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μαζί με την Ευρωλίγκα όμως ξεκινάει και το "Euroleague Fantasy Challenge", το αγαπημένο παιχνίδι των φίλων του μπάσκετ και της διοργάνωσης που σου δίνει την ευκαιρία να μπεις στην θέση του προέδρου και του προπονητή μιας ομάδας, έχοντας ένα μπάτζετ 500 βαθμών να διαχειριστείς έτσι ώστε να δημιουργήσεις την ομάδα των ονείρων σου. Ο κάθε παίκτης μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και 15 ομάδες και σκοπός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής.

Ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού, θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει το Final Four της Ευρωλίγκας από τις θέσεις των VIP, καθώς και να πανηγυρίσει στο παρκέ μαζί με την νικήτρια ομάδα μετά το τέλος του τελικού. Φυσικά η διαμονή  του (4 βράδια) κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της διοργανώτριας πόλης. Και όλα αυτά παίρνοντας ακόμα ένα άτομο της αρεσκείας του μαζί του. Μικρότερα δώρα θα υπάρχουν και για τους νικητές της κάθε εβδομάδας προκαλώντας έτσι το ενδιαφέρον όλων των παικτών και αυξάνοντας τον ανταγωνισμό.

Φέτος στο RedKing.gr δημιουργήσαμε την δική μας ιδιωτική λίγκα, στην οποία θα μπορείτε και εσείς να λάβετε μέρος αντιμετωπίζοντας με την ομάδα σας τις ομάδες του Διονύση Βερβελέ, του Mr. Anonymous και όλης της συντακτικής ομάδας του RedKing. Μέχρι το τέλος της διοργάνωσης θα έχουμε αποφασίσει και για το τεράστιο δώρο που θα κερδίσει ο νικητής της λίγκας μας.

Για να πάρετε μέρος κι εσείς στο παιχνίδι μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

http://fantasychallenge.euroleague.net/index.php

Δημιουργείτε έναν λογαριασμό και στην συνέχεια φτιάχνετε την ομάδα σας, πατώντας "create team" (μπορείτε να φτιάξετε μέχρι 15 ομάδες). Για να μπορέσετε να μπείτε στην λίγκα μας πατάτε στην επιλογή "join a private league" και αναζητήστε την λίγκα "00 RedKing Euroleague". Αφού την επιλέξετε, όταν σας ζητήσει κωδικό, πατήστε 1234567. Στην συνέχεια επιλέγετε ποια από τις ομάδες σας θα μπει στην Λίγκα. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε να μπείτε, στείλτε μας σε μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook το email με το οποίο γραφτήκατε στο Fantasy League έτσι ώστε να σας στείλουμε πρόσκληση.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ