ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο "πονοκέφαλος" του Λάσο

Ο

Τα προηγούμενα χρόνια ο στόχος των Μαδριλένων ήταν η εξουδετέρωση του Σπανούλη. Όταν το πετύχαιναν, είχαν παραπάνω πιθανότητες στα ματς με τον Ολυμπιακό. Φέτος, όμως, το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό για τον Πάμπλο Λάσο.

Διότι ο τεχνικός της Ρεάλ ψάχνει… αντίδοτο για όλους τους περιφερειακούς του Θρύλου. Πάνω σε αυτό δούλεψε στις τελευταίες προπονήσεις των Μαδριλένων. Στο πώς θα καταφέρει να περιορίσει, όσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό, τη δράση των γκαρντ των «ερυθρολεύκων».

Διότι εκτός από τον V-Span, φέτος υπάρχει και ο Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πολλά κοινά με τον Kill Bill στον τρόπο παιχνιδιού, ενώ ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει ετοιμάσει συστήματα και με την παρουσία των δύο στην ίδια πεντάδα. Κάτι που για τον προπονητή της Ρεάλ αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για το αυριανό ματς στη Μαδρίτη.

Συν τοις άλλοις, η επάνοδος του Λοτζέσκι μετά την περσινή χρονιά που ταλαιπωρήθηκε πολύ με θέματα υγείας, αλλά και το καλό ξεκίνημα των Μάντζαρη και Χάκετ, η προσοχή του έχει πέσει περισσότερο στην περιφέρεια των «ερυθρολεύκων». Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπολογίζει την φροντ λάιν του Θρύλου, όπου δεσπόζει το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη, τον οποίοι οι Ισπανοί γνωρίζουν πάρα, μα πάρα πολύ καλά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οι διαιτητές με Ρεάλ

    Οι διαιτητές με Ρεάλ

    Ποιοι σφυρίζουν το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ