ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έλεγχος του ρυθμού και διάρκεια"

Η συγκέντρωση, η διάρκεια, ο έλεγχος του ρυθμού και η πιστή εφαρμογή του πλάνου που έχει ετοιμάσει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τη Ρεάλ, είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την αυριανή αναμέτρηση, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο προπονητής του Θρύλου αναγνώρισε τις δυσκολίες και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό για να κάνει το δικό του παιχνίδι.

"Ο νέος τρόπος διεξαγωγής της Ευρωλίγκας είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ανυπομονούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά αυτό το διάστημα για όλη τη χρονιά. Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ, στην έδρα της. Η Ρεάλ είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες για το Final Four. Έχει πολύ καλή ομάδα και δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Έχει κάνει κάποιες προσθήκες και ο βασικός κορμός παραμένει αναλλοίωτος. Εμείς έχουμε μία δύσκολη αποστολή, θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να κάνουμε το παιχνίδι μας", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα προπονητή του Ολυμπιακού.

Για τα σημεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση: "Είναι μία ομάδα φύσει επιθετική που σκοράρει πολύ εύκολα στο ανοικτό γήπεδο, μία ομάδα που έχει πολλούς τρόπους να επιτεθεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε καταστρώσει, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε διάρκεια σε όλα αυτά. Αυτό νομίζω το κλειδί".

Για το τι χρειάζεται για να αντέξει ο Ολυμπιακός στη φετινή Ευρωλίγκα με τα περισσότερα παιχνίδια: "Είναι μία διοργάνωση που χρειάζεται μεγάλο ρόστερ. Εμείς έχουμε μεγάλο ρόστερ. Είναι μία διοργάνωση που χρειάζεται εμπειρία. Εμείς έχουμε εμπειρία. Είναι μία διοργάνωση που δεν πρέπει να εφησυχάσεις αν ξεκινήσεις καλά, ούτε να τα βάψεις μαύρα αν έρθουν 1-2 αρνητικά αποτελέσματα, γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Τα 30 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας είναι μεγάλη περίοδος. Το πιο σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος, να έχεις διάρκεια και να παίζεις σταθερά καλά όσο περισσότερο χρόνο μπορείς να το κάνεις αυτό".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ