ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άμυνα και ρυθμός

Άμυνα και ρυθμός

Πρεμιέρα στην Euroleague και το εναρκτήριο ματς της πρώτης αγωνιστικής γίνεται την Τετάρτη το βράδυ στη Μαδρίτη. Με αντιπάλους τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Ένα ματς με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κόντρα σε μια ομάδα –όπως οι Μαδριλένοι- που έχει καλύτερο ρυθμό, έχει παραπάνω επίσημα ματς από τον Θρύλο, ενώ θα αγωνιστεί και μπροστά στο κοινό της. Και το θέμα είναι τι μπορεί ή πιο σωστά, πώς θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το ματς επί ισπανικού εδάφους.

Δύο είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την έκβαση του ματς. Από τη μια η άμυνα, από την άλλη ο ρυθμός. Αλληλένδετα διότι ο ρυθμός θα έχει σχέση με το σκορ, με την άμυνα του Θρύλου να μπορεί να αποδειχθεί το καθοριστικό σημείο για να κάνει ο Θρύλος το «διπλό». Η Ρεάλ όπως έχει φανεί φέτος πάει τα ματς σε μεγάλο σκορ.

Εάν, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να επιβάλλουν το δικό τους τέμπο, με την καλή άμυνα, τότε θα αποκτήσουν σημαντικό αβαντάζ για να πάει το ματς όπως θέλουν. Και μέσα από την καλή άμυνα, ο Ολυμπιακός θα βρει το δικό του ρυθμό στην επίθεση, κάνοντας το παιχνίδι του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προπόνηση και μετά αναχώρηση

    Προπόνηση και μετά αναχώρηση

    Οι πρωταθλητές θα γυμναστούν την Τρίτη επί ελληνικού εδάφους και μετά θα ταξιδέψουν για την Ισπανία.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ