ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θα είναι σκληρό παιχνίδι"

Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Αντίστροφα μετρούν πλέον Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (22:00), στην Ισπανία, για την πρεμιέρα της Euroleague. Οι Μαδριλένοι, λοιπόν, πραγματοποίησαν ανοικτή προπόνηση και όπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Οθέλο Χάντερ.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε από τους πρωταθλητές Ελλάδας το καλοκαίρι μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο 30χρονος ψηλός, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα κόντρα στον Θρύλο, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη.

Για την πρεμιέρα της Euroleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σημείωσε πως «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η σεζόν στην EuroLeague. Είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο και σημαντικό. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, στην οποία αγωνιζόμουν για δύο χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους νέους παίκτες στο ρόστερ του και είναι μία καινούρια ομάδα. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχουμε άγχος και είμαστε ήρεμοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δουλέψουμε την άμυνά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για την σεζόν».

Για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συμπαίκτες του, σχολίασε ότι «Έχω μιλήσει σχεδόν με όλους. Ο μόνος παίκτης που δεν έχω μιλήσει από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι ο Σπανούλης. Θέλουμε να κρατήσουμε την σχέση μας στην άκρη μέχρι το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα θα μιλήσουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ