ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μυαλό μόνο στη Ρεάλ

Το μυαλό μόνο στη Ρεάλ

Μια δύσκολη εβδομάδα, με δύο σημαντικά ματς, ξεκίνησε από σήμερα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Την Τετάρτη με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και την προσεχή Δευτέρα με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Όλοι στον Ολυμπιακό έχουν στο μυαλό τους μονάχα την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Euroleague.

Αυτό το ματς, κόντρα στους «μπλάνκος», είναι στο μυαλό του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των παικτών του. Για το ματς με τους «πράσινους» υπάρχει ακόμα καιρός. Εξάλλου τη φετινή σεζόν που τα ματς θα είναι συνεχόμενα με τη νέα μορφή στην Euroleague, δεν μπορεί κανείς να κοιτά μακριά.

Μονάχα στο ματς που έχει μπροστά του. Εν προκειμένω για τους παίκτες του Θρύλου είναι η αναμέτρηση στην ισπανική πρωτεύουσα. Με στόχο να κάνουν αρχή με το... δεξί και στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το ματς στη Μαδρίτη, από το πρωί της Πέμπτης, θα έχουν την ευκαιρία οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Δευτέρας 17/10 στο ΣΕΦ. Με το ματς με τη Ρεάλ να έχει περάσει και να υπάρχει στο μυαλό τους, μονάχα αυτό με τους «πράσινους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ