ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο κόσμος ήταν φανταστικός"

Εκκίνηση στη σεζόν για τον Ολυμπιακό με μια εύκολη νίκη και χωρίς τις ξένες. Το ματς ήταν το πρώτο επίσημο με την ερυθρόλευκη φανέλα και για την Εβίνα Μάλτση. Η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο osfp.gr.

Σχολιάζοντας, αρχικά, ότι «Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπαίνει σοβαρός σε κάθε αγώνα. Αυτό προστάζει η φανέλα του και οι στόχοι που έχουμε θέσει ως ομάδα. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Φάρο, όταν παίζεις με έναν χαμηλού επιπέδου αντίπαλο, είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο και να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου δίνοντας το 100% των δυνάμεων σου».

Η παίκτρια του Ολυμπιακού συμπλήρωσε πως «Εμείς έχουμε μακρύ ταξίδι ακόμα. Σήμερα είχαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σωστά. Ο πρώτος μικρός στόχος που είχαμε, να κάνουμε δηλαδή ένα πετυχημένο ντεμπούτο και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο, επετεύχθη.

Ο κόσμος σήμερα ήταν φανταστικός με πολύ διάθεση και παλμό! Τον ευχαριστούμε που βρέθηκε δίπλα μας σήμερα, αν και το παιχνίδι ίσως να μην μπορούσε να του δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσουμε με το παιχνίδι μας να φέρουμε όσους περισσότερους μπορούμε γιατί μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Κανένα ματς με χαλαρότητα"

    Οι δηλώσεις της Στέλλας Καλτσίδου που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της με τον Ολυμπιακό.

  • "Απόλυτα σοβαρές"

    Η Ελένη Καπογιάννη στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξαν οι αθλήτριές της.

  • Μεγάλη ώθηση από τον κόσμο!

    Μεγάλη ώθηση από τον κόσμο!

    Οι οπαδοί του Θρύλου ήταν στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, στο πρώτο ματς της σεζόν.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ