ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Απόλυτα σοβαρές"

Η έκβαση του ματς ήταν, εν μέρει, προδιαγεγραμμένη καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φάρο Κερατσινίου είναι τεράστια. Και θα ήταν «βόμβα... μεγατόνων» εάν δεν έπαιρναν την πρόκριση οι «ερυθρόλευκες», αλλά τα κορίτσια του Φάρου Κερατσινίου.

Η ουσία είναι ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας έπαιξαν σοβαρά από το πρώτο έως το 40ό λεπτό και σε αυτό στάθηκε και η Ελένη Καπογιάννη. Με την τεχνικό του Ολυμπιακού να εξηγεί πως «Παρόλο που προφυλάξαμε κάποιες αθλήτριες, κάναμε μια πάρα πολύ αρχή. Θεωρώ ότι η ομάδα φάνηκε πάρα πολύ σοβαρή».

Η νταμπλούχος προπονήτρια του Θρύλου ανέφερε ακόμα ότι «Δεν λογαριάζουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλουμε σε κάθε αγώνα να κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω να συνεχίσουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Το βασικότερο στοιχείο που ζητήσαμε από τα κορίτσια ήταν η σοβαρότητα. Τα κορίτσια έδειξαν απόλυτα σοβαρές στον αγώνα και θέλω να τις συγχαρώ για αυτό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Κανένα ματς με χαλαρότητα"

    Οι δηλώσεις της Στέλλας Καλτσίδου που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της με τον Ολυμπιακό.

  • "Ο κόσμος ήταν φανταστικός"

    Στον 6ο παίκτη στάθηκε η Εβίνα Μάλτση που εξήρε τον παλμό των οπαδών του Θρύλου.

  • Μεγάλη ώθηση από τον κόσμο!

    Μεγάλη ώθηση από τον κόσμο!

    Οι οπαδοί του Θρύλου ήταν στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, στο πρώτο ματς της σεζόν.

  • Καταιγιστικές από την αρχή

    Καταιγιστικές από την αρχή

    Πρόκριση για τις «ερυθρόλευκες» στην 8άδα του Κυπέλλου με νίκη που άγγιξε τους 70 πόντους. Επόμενος αντίπαλος ο Αθηναϊκός.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ